Novosti

Mima Moon hranilica recenzija

Mima Moon Crystal recenzija

Čiste linije ,jednostavna i elegantna bijela ili crna boja, kromirani sjajni dijelovi i pomalo futuristički dizajn bilo je ono što sam tražila. Ali pitanje je da li funkcionalnost u kombinaciji s meni osobno predivnim dizajnom i izgledom opravdava cijenu?

Moja početna reakcija na većinu opreme za bebe (npr. visoke stolice, hranilice i njihaljke) je razočaranje. Možda drukčije percipiram stvari, ali estetika svakodnevnih predmeta mi je jako važna. S obzirom da se i osobno bavim brendiranjem i dizajnom, pomno proučavam i analiziram imidž i prvi dojam proizvoda za svakodnevnu upotrebu i priznajem vrlo mi je teško to isključiti.

Znam da sigurno nisam jedina, ali zar stvarno.. Točkice, Safari dezeni, crtane životinje, srčeka… od podloga za sjedalo do ležaljki za novorođenčad. Bogovi opreme za bebe odlučili su da su to uzorci po izboru naše djece. Nekima je to u redu, ali meni osobno ograničava mogućnosti za roditelje, koji su ljubitelji jednostavnog i čistog minimalističkog dizajna.

Mima Moon Hranilica Fun Baby Trgovina

Prvi dojam

Dakle, kada sam dobila priliku prvi puta u živo pogledati Mima Moon hranilicu bila sam oduševljena. Završna obrada, čiste linije i jednostavna bijela boja u kombinaciji sa niz drugih jednostavnih, prigušenih boja umetaka i jastučića, bilo je to ono što sam tražila i jednostavno je morala biti moja.

mima moon hranilica _3     mima moon hranilica 5

Montaža i funkcije

Bez sumnje, ovo snježno bijelo rješenje za sjedenje i hranjenje je sasvim sigurno luksuzni dodatak svakom popisu želja koji tako studiozno sastavljamo, dopunjavamo i ispravljamo tijekom cijele trudnoće. Svaki komad u kutiji (a nema ih puno, što mi je veliki plus) je konkretan i masivan te daje dojam kvalitete i sigurnosti. Besprijekorna završna obrada bez oštrih kutova, odlična zaštita svih elemenata, od mene veliki plus za izbor materijala. Montaža ove hranilice ili ako vam je draže visoke stolice je lagana, jer sam je izvadila iz kutije i u potpunosti sastavila za manje od deset minuta. Priručnik je također kratak i sladak, pruža vam samo bitne informacije potrebne za sklapanje i upotrebu.

Nešto što sasvim sigurno treba uzeti u obzir pri razmatranju troškova prije kupovine je da stolica ima puno funkcionalnosti. Aluminijski okvir s jednostavnim podešavanjem visine i sjedalo s mogućnošću podešavanja kuta i osloncem za noge (od uspravnog sjedenja prelazi u opušteni položaj) čine stolicu iznimno funkcionalnom, raznovrsnom i udobnom za djecu. Ovaj sustav naslona sjedala može vam eliminirati potrebu za drugom opremom (poput „vipera ili rockera“, na primjer) u kojima će vaše dijete odmarati tijekom dana. Može se koristiti kako bi novorođenče bilo sigurno i u vašoj blizini na više visina, od kuhinjskog šanka za doručak do popodnevnog odmora dok ste zavaljeni u svojoj omiljenoj sofi ili fotelji, a sve to zahvaljujući sigurnosnom pojasu u 5 točaka i sigurnosnoj prečki.

Kada je vaše dijete preraste i hranilica izgubi svoju početnu funkciju uklanjanje pomoćnog stolića i zaštitne prečke omogućuje djetetu da koristi stolicu još nekoliko godina. Zatim, čak i izvan toga, kada većina visokih stolica odsluži svoju svrhu, možete odvojiti cijelo sjedalo i ostaje vam dječja radna stolica u kojoj vaše dijete koje raste može uživati u ​​godinama koje dolaze.

Period korištenja

Tijekom početnog korištenja s mojom bebom, uspjela sam primijeniti sve gore navedene funkcionalnosti u svakodnevnoj upotrebi. Uživala je u ručku u stolici koristeći pomoćno sjedalo i djelovala je udobno i zadovoljno. Međutim, kao i na većini dječjih stolica, mogla je uhvatiti samo dio bačene hrane na velikom pladnju zbog sigurnosnih pojaseva koji su je sputavali da se dublje nagne, ali je i štitili od ispadanja. Nakon standardne borbe s hranom, postavili smo stolicu pod blagim nagibom, dopuštajući joj da se udobno zavali i drži svoju bocu to je sasvim sigurno bio njezin najdraži položaj. Koristeći funkciju podešavanja visine (pritisak nogom na veliki prekidač koji pokreće hidraulični cilindar i pruža vam osjećaj čarobnjaštva), uspjeli smo je postaviti uz kauč na visini koja nam je prikladna da je vidimo i obrnuto. Naša gospođica je u svojoj recenziji dala Mima Moon šest pljeskanja i ogroman osmijeh. Brisanje i čišćenje je toliko jednostavno i brzo da ga nije potrebno ni spominjati nema tkanine koja bi upijala nered niti nedostupnih pregiba i dijelova u kojima bi se zadržavala hrana i tekućine, pa održavanje stolice nije problem.

mima moon hranilica1

I za kraj

Sve u svemu, Mima Moon je funkcionalna, svestrana i visokokvalitetna stolica. Cijena nije mala, ali kada razmatrate alternative, imajte na umu da većina ne posjeduju ni približno ovoliko funkcionalnosti ili duljinu korištenja. Imati predmet koji će rasti s vašim djetetom omogućuje vam da nadoknadite troškove kupnje dodatnih artikala usput. Sa Mima Moon hranilicom je definitivno slučaj da kupac “dobije ono što plaća” i toplo je preporučam jer je definitivno vrlo dobra investicija, naročito ako je kupujete na www.FunBaby.hr po najboljoj cijeni na tržištu

Za više detalja i cijene KLIK

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)