Opći uvjeti poslovanja

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

KONTAKT PODACI

LUKABO MARKETING d.o.o.
Badalićeva 26c, 10 000 Zagreb (sjedište)

“Fun Baby Trgovina”
Tratinska 65, 10000 Zagreb
OIB: 42016852792
MBS: 03852407

Mob: 095 382 2244
Email: funbaby@funbaby.hr

Služba za korisnike

Pon – Pet:   9 – 19h
Sub:            9 – 14h

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “moja košarica” i popunjavanjem elektronskog formulara. Naručene proizvode možete platiti uplatnicom (samo za teritorij Hrvatske) ili kreditnom karticom. Vašu kreditnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo u dogovoru s Vama isporučiti zamjenski artikl ili ćemo u dogovoru s Vama navedeni artikl maknuti iz narudžbe. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Moj korisnički račun”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom “moja košarica”.

 

NAPLATA / AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom karticom, virmanski, prema narudžbi. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (hrvatska kuna).

Za iznose iznad 500 kn omogućujemo obročno plaćanje Diners i PBZ Visa Premium 2-12 rata beskamatno.

Ako ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko imate prebivalište u Hrvatskoj, platiti virmanski prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta. Internet plaćanje moguće je izvršiti putem sljedećih kreditnih kartica Diners, Mastercard, Maestro, Visa:

 

Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. U slučaju znatnih promjena tečaja zadržavamo pravo na promjenu cijena. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

SIGURNOST

LUKABO MARKETING d.o.o.  internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici LUKABO MARKETING d.o.o. internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-Com-a i njihovog PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Ovaj način plaćanja preporučuju sami izdavatelji kartica (Visa, MasterCard), pouzdano funkcionira u praksi i prema istraživanjima se pokazuje sigurnijim od klasičnog plaćanja kreditnim karticama u restoranu ili trgovini. LUKABO MARKETING d.o.o. / funbaby.hr internet trgovina niti čuva, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima vaših kreditnih kartica.

Izjava o sigurnosti:
HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

  

POŠTARINA I DOSTAVA

Za kupce iz Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 500,00 kn je besplatna, roba se šalje sljedeći radni dan nakon potvrđene uplate. Naručena roba stiže u roku 48 sati od trenutka slanja u veće hrvatske gradove. Za ostale gradove i otoke vrijeme dostave je između 48-72 sata. Za narudžbe ispod 500,00 kn naplaćujemo 35,00kn (s pdv-om) neovisno o vrijednosti pošiljke i mjestu isporuke. Izuzetak gore navedenim uvjetima su blagdani i neradni dani. LUKABO MARKETING d.o.o.  ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke.

REKLAMACIJE

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja Korisnik ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na proizvodima ili su dostavljeni proizvodi neispravni ili su dostavljeni proizvodi koji nisu naručeni. LUKABO MARKETING d.o.o. / funbaby.hr će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku osam (8) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguć je samo povrat sredstava. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: LUKABO MARKETING d.o.o., Tratinska 65, 10000 Zagreb, OIB: 42016852792, MBS: 03852407. U slučaju opravdane reklamacije, LUKABO MARKETING d.o.o. snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) sa otpremnicom i računom.

NAKNADA ZA PONOVNO NARUČIVANJE

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem e-maila i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti vam troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.

OSTALI UVJETI

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. LUKABO MARKETING d.o.o. / funbaby.hr zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

NOVI KORISNIK

Da biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik. Postupak prijave vrlo je jednostavan i zahtjeva minimum Vaših osobnih podataka. Podatke sa zvjezdicom (*) molimo obvezno popunite. Vaši podaci potrebni su nam kako bi tvrtka LUKABO MARKETING d.o.o. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu. Na kraju postupka prijave nudi Vam se opcija primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl. Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja. Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke LUKABO MARKETING d.o.o. / funbaby.hr i Vas kao našeg korisnika. Zadovoljstvo će nam biti da nam se javite:
• ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,
• kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.
• ako trenutno na skladištu nemamo proizvod za koji ste zainteresirani, javite se kako bi isti naručili u skoroj budućnosti,
• ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,
• kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.

Pisati nam možete na:  funbaby@funbaby.hr

Zahvaljujemo Vam se na povjerenju!