ESPIRO

ESPIRO GALAXY Kolica 3u1 Grey Center

Moderna, gradska kolica, idealna za roditelje koji traže kvalitetu i dizajn. Ima dvosmjerno sjedalo na kopče s ultra visokim naslonom (55 cm!) koje se preklapa u ravan položaj. Izuzetno lagan, s modernim sustavom preklapanja jednom rukom.

Moderna, gradska kolica, idealna za roditelje koji traže kvalitetu i dizajn. Ima dvosmjerno sjedalo na kopče s ultra visokim naslonom (55 cm!) koje se preklapa u ravan položaj. Izuzetno lagan, s modernim sustavom preklapanja jednom rukom. Ima mogućnost ugradnje autosjedalice ili univerzalne Una nosiljke.

espiro galaxy dječja kolica fun baby trgovina

Kolica za bebe Espiro Galaxy inovativno su rješenje za roditelje koji žive u gradovima i traže kompaktna rješenja za kretanje sa svojim djetetom. Veliki i super lagani okvir na malim kotačima temelj je galaktičkog sustava.

S nosiljkom od rođenja

Dobre vijesti za ljubitelje Galaxy sustava! Kolica se mogu koristiti sa višenamjenskom nosiljkom Una od rođenja. Za roditelje koji traže kompaktno rješenje za cijelo vrijeme korištenja kolica, ovo je savršeno rješenje. Jednostavno namjestite odgovarajuće adaptere i pričvrstite nosiljku na nju. Dojenčad možete prevoziti i u autosjedalici na okviru kolica, baš kao u kolicima – samo pričvrstite autosjedalicu na odgovarajuće adaptere. Savršen sustav putovanja za obitelji koje žive u gradovima!

Veliki i super lagani okvir

Dječja kolica Espiro Galaxy ima veliki i vrlo lagan okvir, težak samo 6,7 kg. Ima inovativni sustav preklapanja – samo pritisnite gumb na ručki, nagnite ga prema naprijed i automatski se sklapa ravno. Za odlaganje kolica dovoljan je uski prostor. Okvir se može slobodno sklopiti zajedno sa sjedištem. Jedinstvena uključena značajka je vrlo prostrana košara za pribor i kupovinu. Oblik okvira je jedinstven i daje cijelim kolicima vrlo moderan dojam. Svi kotači su gumeni, s apsorpcijom udaraca i imaju bočne štitnike za zaštitu od prljavštine. Kolica imaju ergonomsku stop and go kočnicu.

Višenamjensko, okretno sjedalo

Galaxy sjedalo kombinacija je lakoće i funkcionalnosti u punoj veličini. Može se okrenuti na dva načina: kada su bebe male okrenute su prema roditeljima, a kada odrastu okrenu se prema svijetu. Naslon je iznimno visok – 55 cm – i opremljen je mrežicom koja omogućuje izvrstan protok zraka tijekom vrućih dana. Mrežica u naslonu minimizira težinu sjedala. Kolica imaju vrlo prostranu i dodatno proširenu kabinu od vodootporne tkanine, otporne na UV zrake. Važna prednost je mogućnost podešavanja sjedala u ravni položaj. Dodatni umetak za sjedalo od posebne tkanine za odstojnike koji osigurava pravilnu cirkulaciju zraka. Vanjska strana je izrađena od mekog materijala prilagođenog djeci koji se lako čisti.

espiro galaxy dječja kolica fun baby trgovina
Naslon kolica može se postaviti u tri položaja, dijete može udobno sjediti, drijemati ili spavati ravno. Sve razine sjedala mogu se podesiti i kada dijete sjedi u prednjem i prema natrag položaju.
espiro galaxy dječja kolica fun baby trgovina
Svi kotači su gumeni i čvrsti iznutra, što ih štiti od onečišćenja i omogućuje jednostavno čišćenje. Svi kotači imaju amortizaciju. Na stražnjoj strani nalazi se zgodna “stop and go” kočnica.
espiro galaxy dječja kolica fun baby trgovina
Prednji kotači su zakretni s osi rotacije od 360 i imaju posebnu blokadu, zahvaljujući kojoj je kolica lako voziti na težim površinama.
Brand

Espiro