Espiro

ESPIRO ONLY Kolica 3u1 – Stylish Black 2022

Espiro Only 2022 su kompaktna kolica na mat crnom okviru s poboljšanom nosiljkom. Savršena kolica za aktivne roditelje. Jedna kupnja za cijelo razdoblje kolica (do 22 kg).

Espiro Only 2022 su kompaktna dječja kolica na mat crnom okviru s poboljšanom kolijevkom. Savršena kolica za aktivne roditelje. Jedna kupnja za cijelo razdoblje kolica (do 22 kg).

Kolekcija Espiro 2022 uključuje prekrasne, moderne nijanse odgovarajućih tkanina aktualnih trendova. Poboljšana kolijevka, opremljena dodatnim stabilizatorom vibracija, ventilacijom i udobnim madracem s navlakom od bambusa. Gutljaj omiljene kave u šetnji? Sada to više nije problem! Only 2022 kolica s uključenim držačem za čaše!

Espiro Only2022 dječja kolica 3u1 fun baby trgovina

S nosiljkom od rođenja

Moderna ultralagana košara modela Espiro Only 2022 opremljena je dvostrukim sustavom ventilacije: panoramskim prozorom i velikim prozorom na stražnjoj strani košare, koji će u vrućim danima vašem mališanu pružiti odgovarajuću toplinsku udobnost i omogućiti mu da slobodno promatra svijet ležeći na trbuhu. Dodatno, model iz 2022. godine opremljen je dodatnim stabilizatorom vibracija. U hladnijim danima, košaru možete koristiti s posebnom navlakom s patentnim zatvaračem i magnetskim ovratnikom. Velika prednost je kvalitetan madrac i odvojiva podstava od mekog i djeci prilagođenog materijala. Košara ima dodatni krov i ugrađenu mrežu protiv komaraca – ljeti nema potrebe za dodatnim priborom koji štiti od svjetlosti ili insekata.

Espiro Only dječja kolica fun baby trgovina

Višenamjensko, okretno sjedalo

Kada dijete počne sjediti i gledati kako svijet prolazi, potrebna su mu kolica sa sigurnim i udobnim sjedištem. Samo što kod Espira, sjedalo se može podesiti u oba smjera: prema naprijed i prema natrag. Često se najmlađi osjećaju sigurno kada vide svoje roditelje u šetnji, a kada postanu stariji, najviše ih zanima svijet. Naslon za noge, naslon za leđa, krović i naramenice su potpuno podesivi i mogu se jednostavno i brzo prilagoditi potrebama djeteta koje raste. Naslon se može podesiti u ravan položaj. Sportsko sjedalo je dodatno prošireno, ima velike prozore za ventilaciju i ugrađenu mrežu protiv komaraca. Važno za roditelje – ovo multifunkcionalno sjedalo teži samo 4 kg.

espiro Only dječja kolica fun baby trgovina

Veliki i super lagani okvir

Okvir modela Only 2022 izrađen je od lagane aluminijske strukture Sliver & Black boje.
Preklapa se na minimalnu veličinu samo jednim pokretom ruke, što ga čini lakim za nošenje i pohranu ravno i okomito. Težek je samo 7 kg. Dostupan na kotačima s pumpom ili gelom, svi kotači su amortizirani, a prednji kotači su potpuno okretni i imaju blokadu. Vrlo prostrana košara sadrži mnogo dodataka, a navlaka s patentnim zatvaračem štiti ih od ispadanja.

Espiro Only dječja kolica fun baby trgovina

 

 

 

 

Brand

Espiro

Možda će vam se također svidjeti…