20%
Little Dutch drvena kocka s aktivnostima

Little Dutch Drvena Kocka s Aktivnostima

Little Dutch drvena kocka sa aktivnostima jamči puno izazova za vaše dijete. Svaka strana ima drugačiju obrazovnu aktivnost. Sadrži sortirnicu oblika, zupčanike za okretanje i zabavnu spiralu na vrhu. Budući da se spirala kuglica nakon upotrebe može staviti naopako u kocku, lako ju je pohraniti. Vaš će se mališan sate zabavljati s kockom aktivnosti. Little Dutch drvena kocka s aktivnostima je najbolji poklon za vaše dijete.

279.00Kn 223.20Kn

Add to wishlist

Little Dutch drvena kocka s aktivnostima idealna je dječja igračka za učenje kroz igru! Ova zanimljiva drvena igračka za bebe sadrži čak 5 različitih aktivnosti, od koji svaka pomaže u psihomotornom i kognitivnom razvoju vaše djece.
Labirint s kuglicama nalazi se na vrhu kocke, a može se okrenuti i pospremiti u kocku kako bi se mogla lakše prenositi, dok će zagonetna staza od vaših mališana tražiti da pronađu pravi put do cilja za malene životinjice. Obje aktivnosti bit će odlična zabava i vježba za male prstiće!
Na kocki se nalazi i drvena slagalica na kojoj je okretanjem elemenata potrebno sastaviti sliku leptirića ili pčelice! Umetaljka s oblicima tražit će od vaših mališana da predmete različitih oblika ubace u otvor odgovarajućeg oblika, a mali zupčanici okretat će se kada vaše dijete pokrene bilo koji od njih!
Sve funkcije na ovoj Little Dutch drvena kocka s aktivnostima razvijat će kod vaše djece sposobnosti logičkog razmišljanja, imaginaciju, motoriku, oko-ruka koordinaciju, prepoznavanje oblika, boja i brojeva.
Igračka je napravljena od drveta, obojana netoksičnim bojama te zadovoljava sve sigurnosne i zdravstvene standarde.

Little Dutch nudi moderan pribor i igračke za bebe i djecu. Naši proizvodi nisu samo funkcionalni, već su i sigurni i vrlo kvalitetni. Naša je misija doprinijeti razvoju u važnim ranim godinama djetetova života proizvodeći predmete koji nude toplinu i udobnost za mališane te zaigrane i edukativne igračke za podršku djeci u različitim fazama njihovog razvoja. Naš suvremeni dizajn privlači dječju maštu koja zauzvrat jamči sate zabave.

Potražite i ostale Little Dutch proizvode u našoj ponudi Little Dutch
Little Dutch Youtube

Dimenzije:  20x20x40 cm
Pogodno od 18 mjeseci.

 

Our offer