Little Dutch Drveni stol s alatom za djecu

DIY radni stol nudi sve što će vaša mrvica trebati za popravak. Odsad će pomoć vašem ocu biti puno lakša. Ovaj brojač ne smije nedostajati u bilo kojoj radionici. Za radni stol dostupan je set alata i vijaka. Može na tablu zapisati što želi popraviti, objesiti alat na pult ili upotrijebiti originalni radni remen na kojem će uvijek imati pri ruci svoj alat. Budite kreativni i sastavite nešto zanimljivo sa svojim malim majstorom. Pila, libela, odvijač i ostali potrebni materijali pomoći će vam u radu.

849.00Kn

Add to wishlist
SKU: 4448LD Kategorije: , , ,

DIY radni stol nudi sve što će vaša mrvica trebati za popravak. Odsad će pomoć vašem ocu biti puno lakša. Ovaj brojač ne smije nedostajati u bilo kojoj radionici. Za radni stol dostupan je set alata i vijaka. Može na tablu zapisati što želi popraviti, objesiti alat na pult ili upotrijebiti originalni radni remen na kojem će uvijek imati pri ruci svoj alat.

Budite kreativni i sastavite nešto zanimljivo sa svojim malim majstorom. Pila, libela, odvijač i ostali potrebni materijali pomoći će vam u radu.

Ovaj robusni drveni stol tvrtke Little Dutch dolazi s drvenim alatima i puno stvari. Kompletni set sastoji se od 48 dijelova, uključujući dječji čekić, ključ, odvijač, matice i vijke. Uz praktičan i podesiv remen za alat, uvijek ćete imati pri ruci sve svoje alate.

Little Dutch stvara bezvremenske, visokokvalitetne igračke s modernim bojama, grafikama i ilustracijama. Svi su proizvodi u skladu s europskim direktivama i proizvedeni su na društveno odgovoran način bez upotrebe dječjeg rada.

Dostupno u plavoj boji.
Napravljeno od drveta.
Obložen bojom na bazi vode.

Dimenzije: 86 x 36 x 55 cm
Pogodno od 3 godine.

Little Dutch Drvena kućica za lutke
Mamas & Papas OCARRO
Mamas&Papas BREND
Elodie Details Zimska vreća – Faded Rose
Home

Our offer