Nosiboo Go – Prijenosni nosni aspirator

 

Prijenosni nosni aspirator za čišćenje zaštopanih nosića.

 

1,299.00Kn

Add to wishlist

Predstavljamo Vam novog člana Nosiboo obitelji – Nosiboo Go prijenosni nosni aspirator!

Nosiboo Go je revolucionarni medicinski uređaj u dječjoj higijeni: prijenosan je, punjiv i snažan. Spreman za upotrebu gdje god poželite. Nosiboo Go radi na principu najnovije tehnologije (UPT) s konstantno jakom i efikasnom usisnom snagom. Samo ga spremite u torbu i budite bezbrižni bilo gdje.
Nosiboo Go stvoren je kako bi pružio trenutnu pomoć djeci na putovanjima ili u šetnji. Li-Polymer baterija omogućuje da se Nosiboo Go napuni bez potrebe za dodatnim baterijama.
Radi na principu UPT-a (Ultimate Power Technology). UPT – učinkovita i jedinstvena tehnologija koja se temelji na protoku zraka stvara stalno visoku, ali nježnu usisnu snagu.
Pingvin glava – olakšava život majkama i njihovoj djeci; glava je jedini dio uređaja koiji treba čistiti nakon uporabe. Može se razdvojiti u sekundi i jednostavno oprati pod tekućom vodom.
Nosiboo Go je BPA free. Razvijajući liniju proizvoda, koriste se isključivo materijali koji su potpuno bezopasni za ljude. To je osigurano strogim i temeljitim testiranjem.

Jačina usisa: 0,04 bara bez opasnosti od oštećenja sluznice
Razina buke: 55 dB – 62 dB
Težina: 375g
Performanse motora: 32W
Diferencijalni tlak: 40 mbar
Max. protok zraka: 0,8 L/sec

Nosni aspiratori NOSIBOO
NOSIBOO Pro – Električni nosni aspirator
Nosiboo brend
Home
Mamas & Papas edukativna podloga za igru Lav

Our offer