Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovinaNuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovinaNuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovinaNuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovinaNuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovinanuna leaf grow ležaljka njihaljka fun baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
Nuna Leaf Grow s Lukom za igru - Charcoal Fun Baby trgovina
nuna leaf grow ležaljka njihaljka fun baby trgovina

Nuna Leaf Grow s Lukom za igru – Charcoal

nuna fun baby dječja trgovina

Iznimna funkcionalnost i profinjen dizajn inovativne dječje njihaljke

Njihaljka Nuna® Leaf™ Grow dobitnica je prestižne nagrade Red Dot Award za 2019.  Promišljeno oblikovana njihaljka za novorođenčad, bebe i mališane osvaja svojim oblikom koji djeci nudi ugodno i sigurno utočište. Nuna® Leaf™ Grow jedinstvena je njihaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Posebnost ove iznimno popularne njihaljke je mogućnost prilagodbe sjedalice u tri moguća položaja. Može se postaviti u ležeći, polusjedeći i visoki sjedeći položaj za spavanje, odmor, igru i hranjenje. Za igru je dostupan i dodatak: luk s igračkama sa setom visećih igračaka koji pozitivno utječe na senzomotorički razvoj djeteta.

Nečujan automatski rad, bez električnog napajanja i baterija

Nježnim pritiskom aktivira se tihi rad sjedalice. Nuna® Leaf™ Grow nakon samo jednog nježnog pritiska radit će otprilike dvije minute. Dječja njihaljka Nuna® Leaf™ Grow radi bez električnog napajanja i za rad joj nisu potrebne baterije. Oponaša oblik lista i njegove kretnje dok se u nježnom lebdećem ritmu spušta prema tlu. Ugodno njihanje djetetu pruža osjećaj sigurnosti, ugodnosti i smirenosti. Na dnu okvira ležaljke nalazi se i gumb koji omogućuje blokadu rada. Fiksirana njihaljka omogućuje uporabu ležaljke Nuna® Leaf™ Grow kao bebine prve stolice za hranjenje u razdoblju dok beba još uvijek ne sjedi samostalno.

Mekan poput oblaka uljuljat će mališana u slatki san!

Dizajneri glasovite nizozemske marke Nuna® nadahnuće za oblik dječje njihaljke Nuna® Leaf™ Grow i za njezin rad pronašli su u prekrasnom prizoru iz prirode: lista na stablu koje napusti granu i nježno se zaljulja prema tlu. Ugodan organski oblik podstavljene ležaljke od certificiranog ekološkog pamuka GOTS™ i nježan nečujan rad mališanu nude udobnost i toplinu za vrijeme igre, odmora ili spavanja. Dječja njihaljka Nuna® Leaf™ Grow ima podlogu koja se može skinuti i prati. Kad njihaljka nije u uporabi, može se sklopiti u kompaktan plosnati oblik.

Nuna® Leaf™ Grow jedinstvena je njihaljka na tržištu jer se odlikuje nosivošću do čak 60 kg, a s uporabom možete započeti već od rođenja. Nuna® Leaf™ Grow je posebno prilagođen za razdoblje kad u ležaljci sjedi aktivno dijete i zato omogućuje posebno prilagođavanje sjedalice; sjedalici možete odstraniti meki potporni jastuk pa će vaše malo blago uživati u prozračnoj sjedalici bez dodatne potpore i sigurnosnog pojasa. Ležaljka Nuna® Leaf™ Grow lagana je i vrlo stabilna. Primjerena je za unutarnju i vanjsku uporabu.

Dimenzije: 66,7-75 x 71 x 48 – 63,8 cm

Testovi i certifikati:
Dječja njihaljka Nuna® Leaf™ Grow u skladu je s europskom normom EN 12790:2009
Dječja njihaljka Nuna® Leaf™ Grow ispunjuje norme kvalitete: ISO 14001, ISO 9001 i OHSAS 18001

Nagrade:
Red Dot Design Award za 2019.
Junior Design Awards za 2016.
Baby and Nursery Trade Awards za 2015.
International Design Excellence za 2014.

2,269.00Kn

Add to wishlist

Predstavljamo Vam novu, trendi ležaljku NUNA LEAF GROW. Posebnost ove vrlo popularne ležaljke u obliku lista je mogućnost podešavanja sjedala na 3 položaja.

Ima ležeći položaj, polu-sjedeći položaj i visoku poziciju za spavanje, odmor, igru i hranjenje. Tu je i dodatak za igru (kupuje se zasebno) luk s nizom visećih igračaka, što pozitivno utječe na razvoj djetetove motorike i osjetilnih percepcija.

Nuna LEAF GROW je jedinstvena ležaljka na tržištu, jer ima kapacitet od 60 kg i može se koristiti odmah nakon rođenja.

Novi LEAF GROW također je posebno prilagođen za razdoblje kada mala beba ili dijete sjedi u dnevnom boravku, što omogućuje posebnu prilagodbu sjedala. Sa sjedala se može ukloniti mekano podstavljeno dno i vaše beba može uživati u prostoru bez dodatne potpore i sigurnosnog pojasa.

NUNA LEAF GROW je lagana i vrlo stabilna. Prikladno za unutarnju i vanjsku upotrebu.

KARAKTERISTIKE:

 • s blagim potiskom, stolica se lagano ljulja oko 2 minute,
 • 3 moguće razine nagiba sjedala (ležanje, polu-sjedenje i visoko sjedenje za odmaranje, igranje i hranjenje), prva dječja stolica za hranjenje,
 • idealna je za prekrasan izgled dječje sobe,
 • radi bez napajanja, baterija, buke,
 • jastuk s ekološkim materijalima (certificirani organski GOTS pamuk),
 • unutrašnja podloga nudi dodatnu udobnost, u kasnijoj dobi, tapecirano sjedalo se lako uklanja,
 • sigurnosni pojas s 3 točke, koji se lako uklanja tijekom kasnijeg djetinjstva,
 • bez uporabe štetnih kemikalija,
 • odvojiva i podesiva podloga,
 • jednostavno slaganje i skladištenje,
 • idealna za hranjenje, spavanje ili igranje,
 • raste zajedno s djetetom,
 • sastav: 100% organski pamuk

Nosivost: 60 kg
Težina: 6,90 kg
Podesivost naslona: 3 položaja
Od rođenja: Da
Nuna Leaf Grow uključuje: okvir ležaljke, navlaku, meke presvlake od certificiranog ekološkog pamuka GOTS™, sigurnosni pojas i luk s igračkama sa setom visećih igračaka

Our offer